Jäsentapaaminen 2009

Perinteinen jäsentapaaminen järjestettiin Mäntsälässä, Veteraanimajalla to 6.8.2009. Paikalla oli yli kolmekymmentä innokasta pystykorvaharrastajaa eri puolilta Uuttamaata.

 

Lintutuomarikoulutus
Ylituomari Pekka Inkinen koulutti vajaata 30 kerhon jäsentä lintutuomaroinnin saloihin. Paikalla oli uusia tuomarikoulutuksen suorittavia sekä jo tuomarikortin omaavia, joiden osalta tietojen päivitys tuli tarpeeseen.

 
Erätaitokilpailu

Perinteinen erätaidon kolmiottelu, jossa lajeina tikanheitto (maks. 50 pistettä), ilmakivääriammunta (maks 50 pistettä) ja matkan arviointi kahdella kohteella, koirakuvio 40m ja teerikuvio 35m. Matkan arvioinnissa jokaisesta metrin virheestä kilpailija sai yhden virhepisteen. Kilpailun maksimi pistemäärä oli 100 pistettä. Peruskilpailun osalta Titi Broman ja Juha Lilja olivat tasapisteissä. Tiukan uusinnan jälkeen, voittajaksi selviytyi Titi Broman. Alla on tulokset.

 

Tulokset (tarkat pisteet päivitetään myöhemmin)
1. Titi Broman, 63 pist.
2. Juha Lilja, joka voitti myös arvontapalkinnon, 63 pist.
3. Rauno Mustonen, 62 pist.
4. Jouko Vesterinen, 58 pist.
5. Erkki Olsson, 56 pist.

 

Sää oli paras mahdollinen. Kiitokset kaikille kilpailuun ja kesätapahtumaan osallistuneille. Tapaamisiin syksyn tilaisuuksissa, hyviä haukkuja niin metsästyksessä kuin kokeissakin.

Katso viereisestä kuvagalleriastamme kuvia tapaamisesta.

Jäsentapaaminen 2009 Galleria

Pages