Jäsentapaaminen 2010

Jäsentapaaminen 2010 / Kerhon 40-v juhlatilaisuus

Perinteinen jäsentapaaminen sekä samassa yhteydessä kerhon 40-v juhlatilaisuus järjestettiin Nurmijärvellä, Hyvinvointikeskus Haukilampi Oy:llä to 12.8.2010 klo 17 alkaen.

 

Tilaisuus alkoi vapaamuotoisilla keskusteluilla sekä puheenjohtajan tervetulotoivotuksilla. Alkuillasta käynnistettiin myös jäsenten välinen erätaitokilpailu. Naiset kävivät saunassa ensin ja sen jälkeen miehet. Uimaranta oli erinomainen ja Sarkijärven vesi enemmän kuin puhdasta. Siellä oli hyvä uida.

 

Tilaisuus huipentui juhlaillalliseen joka alkoi ravintolakeskuksessa klo 20.00. Menu koostui runsaasta salatti ja kalapohjaisesta alkuruoasta. Pääruoka oli sianlihan ja uuniperunoiden varaan rakennettu herkullinen kokonaisuus. Juomat olivat monipuoliset ja riittävät. Ruokailu huipentui täytekakku kahveihin. Koko illan ajan pöydistä kuului aktiivinen puheensorina jäsenten kertoessaan kuulumisiaan ja tarinoita toisilleen.

 

Juhlaillallisen alussa kerhomme yhteistyökumppanit toivat oman tervehdyksensä ja onnittelunsa. Lisäksi illan erätaitokilpailun tulokset julkistettiin ja parhaat palkittiin.

 

Illan sää oli erinomainen, kuten tänä kesänä on enimmäkseen ollut. Tilaisuudessa oli läsnä n. 45 henkeä sekä n. 10 pystykorvakoiraa.

 

Jäsenten välinen erätaitokilpailu
Leikkimielisellä, mutta samalla voitontahtoisella asenteella suoritetut kilpailusuoritukset sisälsivät seuraavat erätaitolajit:
- tikan heitto
- matkan arviointi
- oikeat vastaukset teeri 46 m ja koira 83 m
- ilmakivääriammunta kolmeen eri kohteeseen

Jokaisesta lajista laskettiin pisteet ja lopuksi ne yhdistettiin yhteispisteiksi, jolla saimme tulokset selville.

 

Kerhomme erätaitokilpailun voittotulokset
1. Reijo Korhonen, 62 pist. VOI3
2. Raimo Markkanen, 61 pist. VOI3
3. Pekka Inkinen, 61 pist. VOI3
4. Hannu Hämäläinen, 57 pist. VOI3
5. Seppo Sormula, 50 pist. VOI3

 

 

Alapuolelta löytyvässä kuvagalleriassa on tapahtumasta kuvia.

Hyviä haukkuja kaikille, niin kokeissa kuin metsälläkin!

Jäsentapaaminen 2010 Galleria

Pages